ONLINE-COACHING

Online-coaching

Välj mellan:

  • Löpning
  • Träning
  • Kost
  • Träning + Kost

Löpning: Är du nybörjare som vill komma igång med löpning? En van löpare men som vill utvecklas och ta din löpning till nästa nivå? Eller har du en specifik målsättning eller ett lopp att träna inför? Jag skräddarsyr ett träningsupplägg baserat på dina personliga målsättningar och önskemål.  

Träning: Träningsupplägget individanpassas efter din målsättning, önskemål och förutsättningar. Träna hemma, utomhus eller på gym. Du väljer! Tillsammans hittar vi ett upplägg som passar dig och din vardag.

Kost: Oavsett om du vill ned i vikt, upp i vikt, optimera din träning eller få en balanserad kosthållning så utgår vi ifrån din målsättning, önskemål, preferenser och ev specialkost och skapar ett upplägg så att du når dina mål på ett sunt och hälsosamt sätt.

Träning + Kost: Vill du komma igång med nya vanor och rutiner i vardagen? Hitta en bra balans mellan träning och kost? Optimera din träning? Upplägget individanpassas efter din målsättning och tillsammans hittar vi ett tränings - och kostupplägg som passar dig och för dig framåt mot dina mål. 

Oavsett vilken tjänst du väljer så får du:

  • Allt samlat i en app
  • Kontinuerlig uppföljning och återkoppling varje vecka
  • Direktkontakt med mig via chatt.

I online-portalen skickas dina personliga träningsprogram/kostschema ut där du enkelt kan uppdatera din aktivitet, kost, vikt + mått, lämna kommentarer, chatta med mig m.m. direkt i mobilen. Jag följer upp varje vecka, justerar, ger tips, råd och motivation på vägen! Ju mer du delar med dig av, desto bättre kan jag hjälpa dig!

Minsta avtalsperiod är 3 månader.

Prislista

Självklart kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag på samtliga tjänster. Vid frågor, tveka inte att höra av dig! 

Löpning

Antal pass/vecka beroende på önskemål och målsättning

   695 kr/månad

Träning

2 individanpassade träningsprogram/månad

550 kr/månad

Kost

3 frukostförslag, 3 mellanmål, 10 lunch/middag

550 kr/månad

Träning + Kost

Samma innehåll som träning och kost

 895 kr/månad

Beställ våra tjänster

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter och vi återkommer till dig så snart vi kan.