Om mig

Jag är 35 år gammal och bor i den småländska landsbygden Näshult tillsammans med min familj, som består av min sambo, två barn och två bonusbarn. 

Jag har alltid varit aktiv och testade på både fotboll, innebandy och handboll när jag växte upp, men ridningen var det jag brann för. I senare tonåren var det mest lite löpning och olika gruppträningspass jag ägnade mig åt. Jag kom ifrån träningen och "glömde" bort min egen hälsa lite i småbarnsåren men jag brukar säga att jag fick en för tidig 30- årskris när jag fyllde 29 år. Jag var trött på att vara orkeslös, överviktig och deppig. Jag bestämde mig för att göra en förändring och börja värdesätta min egen hälsa och mitt eget välmående. Träning, och framförallt löpning, blev snabbt en stor del av min vardag igen. Jag hade hittat min källa till energi och återhämtning. Jag blev en piggare och gladare mamma och jag orkade hantera vardagen på ett helt annat sätt än tidigare.

Efter att ha arbetat på kontor större delen av mitt arbetsliv började jag känna mig rastlös. Hösten 2020 började jag studera till PT och Kostrådgivare via den Norska Högskolan i Innlandet och Active Education. Då löpning är ett av mina stora intressen var det en självklarhet att utvidga mina kunskaper inom detta område, och under hösten 2021 utbildade jag mig till löpcoach via Tränarakademin i Stockholm.

Träning ska vara roligt, lättillgängligt, varierande och ge dig ENERGI. Det behövs inte ett fullutrustat gym för att du ska kunna utföra ett bra träningspass, det går lika bra att träna hemma på köksgolvet eller utomhus. ALL träning räknas! 15 minuter är bättre än ingen träning alls. Och visst kan du hitta en lucka på 15-30 min 2-3 dagar per vecka? 

Du ska också kunna njuta av all den mat du tycker om, med gott samvete! Det finns inga förbjudna livsmedel. Du kan äta allt, men du kan inte äta allt alltid. Det gäller att hitta den där BALANSEN när det kommer till både träning och kost.

Mitt mål är att du, som min klient, ska uppnå dina personliga mål på ett hälsosamt sätt. Jag kommer stötta dig på DIN resa mot DINA mål, stora som små.

Emilia