LÖPARGRUPPER VÅREN 2023

Säkra din plats till vårens löpargrupper som startar vecka 12!

Vi träffas och springer tillsammans en gång i veckan under 10 veckor. Gruppen riktar sig till dig som är en relativt van löpare och du bör behärska att springa minst 5 km sammanhängande. Vi kommer att springa olika intervaller, däribland i terräng och backe. Vi kommer testa tröskelpass, väva in styrka i löpningen m.m. Vi kommer också träna en del löpteknik. På det sista passet kommer vi springa en lugn och härlig långtur tillsammans som vi sedan avslutar med gemensam fika. 

Ni kommer märka att det finns många olika sätt att löpträna på och ni kommer garanterat få ny inspiration till hur ni kan variera er löpning och göra den riktigt rolig samtidigt som ni utvecklas framåt i er löpning!

Samtliga deltagare får tillgång till en sluten facebook-grupp där alla pass kommer att läggas ut, så missar du ett pass har du möjlighet att köra det på egen hand. Där kommer också samtliga teknikövningar vi går igenom läggas ut, samt en hel del styrkeövningar/styrkepasspass och rörlighetsövningar som är bra att komplettera din löpning med. 

När man springer tillsammans kan man stötta, heja, inspirera och inspireras av varandra, och jag vågar lova att ni kommer att finna en enorm glädje i löpningen, och märka att löpning kan vara så mycket mer än att bara springa en runda. Så häng med och sprid löparglädje i vår!

Start: Vecka 12 - 21

Plats/tid: Onsdagar kl: 18.30 i ÅSEDA.      

Pris: 995 kr

Vänta inte! Säkra Din plats idag! 

Begränsat antal platser

Bokning löpargrupp våren 2023

Boka i tid då vi har begränsat antal platser! Vi bekräftar din bokning via mejl.

Anmälan är bindande